“Er i mit” publikum?

Jeg har altid vidst at jeg var verdens bedste fodboldspiller. Som i altid. Tilbage i 2005 fik jeg at vide af adskillige publikummer, at jeg var den mest elegante, langbenede, rørige og smukkeste fodboldspiller de nogensinde havde set.

De kaldte mig “erimitibis”! Et navn der skulle vise sig at gå verden over. Ordet “eremit” fordi jeg kunne score et tocifret antal mål alene mod en hvilken som helst modstander.

Men nu viser det sig fandme’ at de har opkaldt en fugl efter mig. Og det ville være okay, hvis jeg hed “isfugl” til efternavn. Men det er ikke bare en hvilken som helst fugl. De har simpelthen valgt at opkalde det grimmeste fjerede produkt overhovedet efter mig. En f***ing langbenet grimmert, som ikke engang ligner mig eller min familie. En grimmert som ikke en gang dens egen mor vil ku’ synes om.

Og samtidig har de sluppet >24 lignende skabninger ud i dansk natur, fordi de håber de finder mig, og de så kan nakke os allesammen på samme tid. Men nænej – jeg skifter hermed navn til “skestork“. De finder mig aldrig…

Surmejse finder sit mordvåben frem, og tolererer ikke besøg…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *